Aquest lloc web utilitza Cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis, així com l´anàlisi dels seus hàbits de navegació.
Si contínua navegant, suposa l´acceptació de la instal·lació de les mateixes.
Política de Cookies | No mostrar més aquest missatge

AICAT n.° 2745
Registre d'Agents Inmobiliaris de Catalunya
AIAM
Truca´ns:
+034 937.695.280
+034 626.146.974

HOMELLAR MARESME, SL

HOMELLAR MARESME, SL presta els seus serveis en tots els camps de l'activitat Immobiliària a Calella i el Maresme. La nostra empresa ofereix un tracte personalitzat i té com a objectiu la màxima prioritat dels valors com ara la serietat, confiança, eficàcia i especialització en les propietats que ens han confiat.

Els nostres serveis engloben ; la gestió de patrimonis per la seva comercialització, venta o lloguer , així com de tot tipus de finques urbanes, rústiques, cases, xalets, pisos d'obra nova i segona mà, locals, terrenys, masies, etc…

Per assegurar que les operacions de compravenda es realitzin amb èxit i les màximes garanties , a HOMELLAR MARESME SL, estem preparats per assessorar, gestionar i solucionar qualsevol incidència que es pugui presentar durant el procés de l´operació, tant des del punt de vista del propietari com del comprador.

HOMELLAR MARESME SL, posa a disposició dels seus clients les millors i més competitives ofertes en assegurances per a cobrir i garantir els seus interessos.

Avui , sentim un immens orgull pel sòlid posicionament que ha aconseguit l'empresa. Quan mirem en rere, no podem fer altre cosa que sentir una enorme satisfacció per tota la feina portada a terme i pel camí recorregut, que no sempre ha estat senzill.

Oficines

Immobiliària a calella, maresme, barcelona

Ètica Immobiliària